Image Image Image Image Image Image Image Image Image

15 Lis

By

Týden plný událostí

15.11.2018 | By |

Trochu se zpožděním se vracím k týdnu od 5. – 9. 11. 2018. Proběhla lekce plaveckého kurzu, již osmá v pořadí. Naši florbalisté – mladší žáci, si poprvé vyzkoušeli atmosféru okresního finále.  Po vítězství nad ZŠ R. Frimmla z Trutnova v poměru 4:0, obě zbývající utkání ve skupině prohráli – s Vrchlabím 0:7, s Poříčím 1:3. Celkově si vezou 5. místo, což je pro naší školu velký úspěch!!! Kluci, děkujeme!!!

Uprostřed týdne jsme využili nabídky SPŠ z Trutnova zajet se podívat se do jejich střediska praktického vyučování v Mladých Bukách. Servis byl vynikající – přijel pro nás mikrobus zn. Mercedes ještě vonící novotou, odvezl nás do Buků, kde se nám věnovali průvodci (jednalo se o obory elektrikář, strojní zámečník a nástrojař, ale dostali jsme se i do učeben, kam chodí na praxi i studenti – maturanti). Zhruba po 1,5 nás opět Mercedes dovezl až před školu. Príma exkurze.

Vrcholem týdne byl pátek a dvě aktivity v jedno dni. Totiž, nejprve celý II. stupeň navštívil divadelní představení “Ten trapas nepřežiju aneb ten řízek nezvedej.” Humornou formou mělo představení navodit způsoby slušného chování. Hosty programu byla začínající zpěvačka Nelly Řehořová a již populární Milan Peroutka, který se podepisoval, podepisoval a pochopitelně i fotil s našimi děvčaty. Prostě zážitek. A pak z Hankova domu šupky po schodech dolů na zimní stadion si na 1,5 h zabruslit. No není to super zakončení pracovního týdne?!