Image Image Image Image Image Image Image Image Image

22 Říj

By

Běžný pracovní týden

22.10.2018 | By |

Jsme v polovině měsíce října. Klasifikační bloky kantorů se plní podobně jako žákovské knížky žáků – jak klasické, tak i elektronické, pokud ji ovšem rodiče využívají.

Stále plaveme. Tento týden konečně přijely nákladní vozy z České Skalice, aby odvezly nasbíraný starý papír. S nakládáním pomohli žáci 6., 8. a 9. roč. A jejich pomoc byla opravdu třeba – přes 7 tun a to jsme ještě nenaložili všechno. Proto musí “skaličáci” přijet ještě jednou. Zbytek ze školy a plná místnost ve škole staré.

Paní učitelka Fischerová si tradičně na podzim se svými žáky připomíná podzim formou projektového dne nazvaného “Jablíčkový den” – jablka ve všech svých podobenstvích – výtvarně, jako jídlo (štrůdl, marmelády, mošty…), nějaké písničky, prostě jablko je králem. Podívejte se:

  

 

Svoji činnost zahájily také školní kroužky a že jich je – hra na flétny, hra na klavír, obecně tělovýchovný, 2x florbal, gymnastika, lukostřelba, výtvarný, logopedický, cvičení s předškoláky, turisticko-ekologický, vaření. A všechny jsou zdarma!!! Tak se radši zase podívejte: