Image Image Image Image Image Image Image Image Image

21 Srp

By

Nový školní rok je za dveřmi!

21.8.2018 | By |

Informace pro žáky a jejich zákonné zástupce

Školní rok 2018/19 začíná v pondělí 3. září 2018. Pro žáky 2. – 9. třídy je začátek stanoven na 7,50 h. Noví žáci – prvňáci se shromáždí před školní budovou se svými zákonnými zástupci v 8,00 h, kde si je osobně vyzvedne jejich třídní učitelka.

První den ve škole potrvá jednu vyučovací hodinu, tj. 45 min. Předpokládaný konec vychází tedy na 8, 35 h. Žáci 2. – 9. roč.  si přinesou psací potřeby a přezůvky, prvňáci aktovku a přezůvky. Tento den ještě nebude v provozu školní jídelna ani školní družina!!!

Pedagogičtí pracovníci mají přípravný týden od pondělí 27. 8. do pátku 31. 8. 2018 v době cca od 8,00 – 12,00 h. Tento časový prostor můžete využít na potvrzení průkazek na dopravu nebo platbu obědů, protože školní jídelna je již v provozu pro MŠ.

 

První příměstský tábor

Prvních 14 dnů v měsíci červenci jsme uspořádali nultý ročník příměstského tábora pro děti těch rodičů, kteří jsou o prázdninách v pracovním procesu.

Náplň byla velice rozmanitá – od česání třešní, přes pěší výšlap na Pecku, výlet vlakem do Hradce Králové s návštěvou Bílé věže, Jiráskových sadů a zábavního parku FlyZone, střelbu ze vzduchovky a luku, bojové hry v lese, společenské hry ve škole, výlet na Stachelberg spolu s výšlapem na rozhlednu “Elišku” a jízdami na bobové dráze ve Ski resortu v Mladých Bukách, orientační běh v mosteckých lesích a nebo výlet na Maloskalsko apod.

Obrazové materiály snad příště.