Image Image Image Image Image Image Image Image Image

02 Čvc

By

A je hotovo!!!

2.7.2018 | By |

Školní rok 2017/18 je úspěšně za námi. Tak se ještě ohlédněme za posledním “pracovním” týdnem. V úterý 26. 6. u nás tradičně hostovalo “Divadélko pro děti”.

Ve středu 27. 6. proběhla tradiční rozlučka deváťáků s kantory v areálu koupaliště. Letošní novinkou byla účast rodičů, což se ukázalo jako dobrý tah.

 

  

Ve čtvrtek 28. 6., den před vysvědčením, si všechny třídy vyšly do okolí Mostku, žáci 1. a 3. tř. se pí. uč. Pacákovou ještě navečer sešli v areálu koupaliště, aby se naposledy užili, přespali a ráno si v tomto prostředí rozdali vysvědčení. Paní učitelka se moc nevyspala, neboť se některým prvňákům stýskalo.

Kromě rozdání vysvědčení byli ještě někteří žáci oceněni “rytířskou” cenou ředitele školy za věrnost (do 5 zameškaných hodin za celý školní rok) – J. Novák 6. tř.  a P. Novák 9. tř. oba 0 h, D. Cicáková 4. tř. 2 h a na návrh třídních učitelů a po schválení pedagogickou radou i za ctnost – bezproblémové chování, snaha pomoci jiným, vzorná příprava na vyučování apod. – Z. Bíbová a E. Jiráková 4. tř., E. Lebedová a N. Rudová z 5. tř.

Na ukázku nběkolik fotografií (červená šerpa věrnost, zelená ctnost) a jestě selfie žáků 6. tř. s třídní učitelkou:

      

Žáci 9. roč. se již tradičně loučí se svojí povinnou školní docházkou v obřadní síni OÚ.

  

Báseň přednesl P. Novák, proslov ŘŠ, rozloučení za žáky P. Brynda.

    

Další fotografie v příštím příspěvku.