Image Image Image Image Image Image Image Image Image

27 Pro

By

Poslední týden ve škole v kalendářním roce 2017

27.12.2017 | By |

Učení neučení. Snaha u učitelů byla, o dětech už tak přesvědčen nejsem, ale chápu to. Trochu jsme ten konec zpestřili několika akcemi. Žáci 5. a 6. třídy si pod vedením pp. uč. Špůrové a Lebedové zajeli ve středu dopoledne zahrát bowling do zařízení “U lemura” při ZOO. V této souvislosti chci poděkovat za spolupráci pí. Rydvalové a p. Lebedovi ml., kteří nám pomohli s dopravou žáků, neboť dopravci nasazují malé autobusy, a tak by se mohlo stát, že by nás neodvezli. Leč povedlo se, žáci si pořádně a kvalitně zahráli. Řada z nich to zažila poprvé, a také, i když to s tím moc nesouvisí, objevili žáci možnost dát si hranolky s kuřecím řízkem a tatarkou!?! No, není to moc zdravé, ale zakažte jim to, když přichází ty vánoce!!!

Ředitel školy ve spolupráci s pí. uč. Lebedovou uspořádali Vánoční turnaj ve stolním tenisu, kde došlo k velikému překvapení, neboť se vítězem stal zprvu podceňovaný šesťák Dominik Rydval!!! Na dalších místech se seřadili deváťáci v pořadí P. Brynda, P. Novák a T. Kozák. Turnaj se hrál tříkolově v systému každý s každým na dva sety. Nutno poznamenat, že Dominik vyhrál všechny své zápasy v poměru 2:0.

V pátek 22. 12. 2017 se už spíše jen hrálo. Na prvním stupni spíše po vlastní linii, na druhém se třídy daly dohromady, aby si pod vedením třídních učitelů zahrály řadu společenských her. Šesťáci se zapojili trochu později, protože měli na pořadu nejprve vzájemné obdarovávání.

A teď několik sérií fotografií z některých našich aktivit. A začneme několika záběry z adventu v MŠ.

   

 

Naše škola se zapojila do pomoci projektu, který připravuje obecní úřad – potřeboval žákovské výkresy, tak jsme se do toho pustili, podívejte se.

 

 

 

A teď ten bowling.