Image Image Image Image Image Image Image Image Image

09 Pro

By

S koncem školního roku přibývá aktivit

9.12.2018 | By |

V úterý 4. 12. 2018 zůstal na škole jen první stupeň, z něhož 4. tř. absolvovala v prvních dvou vyučovacích hodinách další fázi pro ni připravených preventivních aktivit.

To druhý stupeň si zajel na celodenní výlet do Prahy. Na plánu byla prohlídka Václavského a Staroměstského náměstí včetně shlédnutí orloje (povedlo se v 11 hodin), poté návštěva Síně slávy českého hokeje v Galerii Harfa a poté přesun do Arény Sparta na utkání mistrovství světa ve florbalu mezi Kanadou a Japonskem. Organizace klapla na výbornou, výlet se povedl!!!

  

       

  

  

  

  

  

Autorkou fotografií byla ve většině případů pí. uč. Lenka Fikejzová, která také nafotila “vzácnou” návštěvu postav z mimozemských končin, která přišla do její hodiny Aj v 5. roč. v jazykové učebně.

  

   

A díky ní máme také možnost se podívat na veřejné vystoupení dětí z MŠ a žáků ZŠ při rozsvěcení vánočního stromu v Borovničce.

  

   

Paní uč. Dana Haková a Dana Hakenová zavítaly se svým kroužkem TUREK na univerzitu do Hradce Králové, kde jim byl na přírodovědecké fakultě nabídnut program s “čertovinkami.” Různé chemické pokusy i ukázky pěstování různých domácích “potvůrek.”

A na závěr několik ukázek z předvánočních prací ve školní družině.

  

   

Foto pí. vych. Gabriela Formanová